ποιοι είμαστε

Η εταιρία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της, πριν από 10 χρόνια στον Καναδά και σήμερα διανέμει τα προϊόντα της σε Αμερική, Καναδά, Κεντρική Ευρώπη, Αγγλία, Αυστραλία και Νότια Κορέα, με στόχο την περαιτέρω επέκτασή της και σε άλλες χώρες.

Το ScrubWow είναι ένα επαναχρησιμοποιήσιμο πανί καθαρισμού και ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τον καθαρισμό σε όλο το σπίτι, αλλά και και σε εξωτερικούς χώρους. Κατασκευάζεται από μια συνδυαστική τεχνολογία μικροϊνών, που του δίνει τη δυνατότητα να απορροφά επτά φορές το βάρος του σε νερό και λάδι.
Η δομή του ScrubWow είναι σχεδιασμένη για να εξαφανίζει τους λεκέδες και τις βρωμιές από διάφορες επιφάνειες, όπως τα πατώματα, οι τοίχοι και οι επιφάνειες της κουζίνας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό των αυτοκινήτων, των σκαφών και των μοτοσικλετών.
Το ScrubWow διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για να ταιριάζει σε διάφορες ανάγκες καθαρισμού και χρήσεις. Επιπλέον, μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων ή στο πλυντήριο ρούχων και να επαναχρησιμοποιηθεί πολλές φορές.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα προϊόντα ScrubWOW, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, κάνοντας κλικ εδώ.

Ποιοι Είμαστε - ScrubWoW